Visszahallgatnám - NAPPALI 2021_12_14

Visszahallgatnám - NAPPALI 2021_12_14

2021 december 14-én a Nappaliban a következő témákkal és beszélgetésekkel várta a hallgatókat a szerkesztő-műsorvezető Jakubecz László: 

1, Mit jelent a mai felnőtteknek és gyerekeknek az advent, a várakozás és a karácsony? Szmolka Orsolya pszichológussal arról is beszélgettünk, hogyan tudjuk a jelenlegi nehéz körülmények között is meghitté tenni az ünnepvárást. A beszélgetést készítette: Szalai Réka.
Szmolka Orsolya Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


2, Tiltani vagy támogatni? - a nyelvjárások és a tájszólás társadalmi megítéléséről Presinszky Károly nyelvészt kérdeztük. Az interjút Köteles Szabolcs készítette.
Presinszky Károly Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


3, Szlovákiai magyar szakközépiskolások sikere egy nemzetközi startup-versenyben - a karvai Kereskedelmi, Szolgáltatóipari és Vidékfejlesztési Szakközépiskola és a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákjai nyerték a zsűri első két különdíját abban a startup versenyben, amelyben szlovákiai és magyarországi szakközépiskolás diákok vettek részt. Résztvevőkkel (Kovács Eszter és Vass Jázmin), az egyik mentorral (Finta Gergely) és az egyik szervezővel (Lelovics Andrea) beszélgettünk.
STARTUP Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


rádió.jpg

fotó: thecomeback.com

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame