Miből lesz a cserebogár - avagy egykori és mai résztvevők a Tompa Mihály Országos Versenyen

Miből lesz a cserebogár - avagy egykori és mai résztvevők a Tompa Mihály Országos Versenyen

Április utolsó szombatjának estéjén a díjkiosztó gálaműsorral véget ért a 28. Tompa Mihály Országos Verseny döntője. A rimaszombati megmérettetés nem csak verseny a résztvevők számára, hanem igazi heppening, találkozó, kulturális fesztivál és sok-sok művész pályájának kiindulópontja. Így volt ezzel Jókai Ágis és Tóth Károly is, akik évekkel ezelőtt ezen a versenyen indultak, majd a színművészeti egyetemen osztálytársak lettek. Most mindketten keresett színművészek – nem csak idehaza, hanem külföldön is – sőt az idén már ők is a zsűri tagjai voltak. Csenger Ferenc első beszélgetőpartnere Jókai Ági.

Jókai Ági Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tóth Károly az idén nem csak a zsűri tagja volt, hanem a Jókai Színház A padlás című darabjában is játszott, amely hatalmas sikert aratott Rimaszombatban.

Tóth Károly Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nem először vett részt a TMOV döntőjén a szenci Szőcs Ákos, de az idén ő lett kategóriájának a nyertese is. A beszélgetés idején ezt még persze nem tudta.

Szőcs Ákos Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tóth Csilla a Csemadok Rimaszombati Területi Választrmányának elnöke évek óta rendezvény főszervezője. Feladata tulajdonképpen nem ér véget a verseny utolsó napján, mert kezdődik a következő évad megszervezése, kitalálása. Újdonságokból az idén sem volt hiány.

Tóth Csilla Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


 


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame