Válogatás az április 30-i Hangadó beszélgetéseiből

Válogatás az április 30-i Hangadó beszélgetéseiből

A 2021 április 30-i Hangadó kivonata:

Hangadó kivonat Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


TARTALOM:

(00:20mp - 15:40mp) SZÍNHÁZI ÉLETSORSOK - Akik viszik a lángot tovább... HENCZ ANNAMÁRIA drámapedagógus és mentálhigiénés szakember, a Bátkai Alapiskola Huncutkák Színjátszó Csoportjának a rendezője, aki a Duna Menti Tavasz történetéről írta szakdolgozati munkáját.

(15:45mp - 23:00mp) HUSZÁR LÁSZLÓRA EMLÉKEZTÜNK… Interjú MAYER ÉVA képzőművésszel, aki a Duna Menti Tavaszra ugyan eddig ritkán jutott el, "Huszár Laci bácsit" viszont gyermekkorától ismerte... Terra Incognita címmel nyílt meg nemrég online tárlata - erről is kérdeztük a Munkácsy Mihály-díjas alkotót.

(22:40mp - 33:00mp) LOGOPÉDIA HATÁROK NÉLKÜL A nagydaróci KAPSA MÓNIKÁVAL beszélgettünk, aki saját Youtube csatornát indított, hogy megsegítse azokat a határon túli magyar gyerekeket és felnőtteket, akik a nyelvi korlátok miatt kiszorultak a logopédiai ellátásból.

(33:10mp - 48:00mp) MOBILVERS Költészeti rovatunkban ezúttal két fiatal hazai magyar költővel beszélgettünk - arról is, milyen egy szép vers, meg lehet -e ma élni költészetből, vesz -e ma még egyáltalán bárki is a kezébe verses könyvet..., s hogy milyen verseket szeretnek olvasni ők? VERES ERIKÁT és VÖRÖS GERGELYT kérdeztük, akik, egy-egy költeményt is hoztak magukkal...

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame