Papa, ha meghal - abszurd dráma a gyökerek elveszítéséről

Papa, ha meghal - abszurd dráma a gyökerek elveszítéséről

2019 augusztusának utolsó napján, Komáromban tartotta első nagyszínpadi bemutatóját a Dialóg nonprofit szervezet. Soóky László Papa, ha meghal című abszurd komédiája egy széthullott család, illetve közösség történetét mutatja be, s azt, mi történik, amikor egy zimankós napon váratlanul meghal a Papa. A bemutatót követően Jakubecz László beszélgetett az alkotókkal.

A darab rendezőjét, Telihay Pétert arról is faggatta, milyen érzés volt számára, hogy ismét Komáromban rendezhet... Telihai Péter Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A szerzőt, Soóky Lászlót arról, érzett -e drukkot a bemutató előtt... Soóky László Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Jakubecz László mikrofonvégre kapta a címszereplőt, Culka Ottót is... Culka Ottó Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Molnár Xénia színművésszel pedig az előadáson kívül szóba kerültek olyan témák is, mint a halál, a gyászmunka és az elengedés...  Molnár Xénia Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dialóg1.jpg

fotók: Dialóg n.o. - Dömötör Ede

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame