Visszahallgatnám - Nappali 2021 nov. 18.

Visszahallgatnám - Nappali 2021 nov. 18.

2021 november 18-án a következő témákkal és beszélgetésekkel várta a hallgatókat a szerkesztő-műsorvezető Jakubecz László: 

1, Kapus-sors - a napokban jelenik meg Bőd Titanilla személyes hangú monográfiája a DAC és a bécsi Rapid egykori kiválóságáról, Novota Jánosról. A szerző, és könyve főszereplője is vendégünk volt a műsorban.
Novota János és Bőd Titanilla Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


2, TÁJAK ÉS EMBEREK - történelmi-turisztikai sorozat
Miért nevezik olykor palócoknak a zoboraljai embereket? Egyáltalán Zoboralja vagy Zobor-vidék? És miről árulkodhat egy egyszerű tégla? Tájak és emberek sorozatunkban ezúttal Nyitráról és a Zoboraljáról esett szó. Idegenvezetőnk, Fehér Sándor egyetemi docens és idegenvezető volt, aki öt évvel ezelőtt nejével, Fehér Pindes Ivettel együtt hozta létre az alsóbodoki Zoboralja Regionális Múzeumot, amely múzeum szerelemgyermeküknek is tekinthető. Találkozónkra is itt, a múzeumban került sor, épp ezért elsőként erről kérdeztem interjúalanyomat...
Fehér Sándor - Nyitra és Zoboralja Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



3, Mi a véleményed? Hogy beszéljünk a kamaszokkal a múltról? Kérdeztük Tóth Erzsébet Fanni Bécsben élő pszichológustól és kutatótól, akinek a napokban jelent meg Vibók Ildivel közösen írt "beszÉLJ! - Hogya tárjuk fel a családi múltat?" című kamaszoknak szóló kötete a deportálásokról.
Tóth Erzsébet Fanni Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


listening-to-the-radio-credit-Getty-Images.jpg

fotó: ogefash.reviews

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame