A SMER-es melegekből lett elege?

A SMER-es melegekből lett elege?

 „Én a hétköznapi életben teljes mértékben elfogadom az LGBTQ-közösséghez tartozókat. Azt kifogásolom, hogy a Smer néhány tagja tagadja, hogy hozzájuk tartozik, és semmit nem tesz a szexuális kisebbségek jogaiért. Inkább a Casanovát játsszák a nők előtt” – jelentette ki Anton Martvoň parlamenti képviselő a hét elején a SITA hírügynökségnek azt követően, hogy kilépett a Smerből.
"Melegezéssel" indul tehát a nyár... A képviselő új témával gazdagította a politikai érvek spektrumát -  homofóbia a parlamentben... hallgassuk meg, mit gondol erről két szlovákiai magyar politikus: Németh Gabriella, az MKP családügyi alelnöke és Pfundtner Edit, a Híd parlamenti képviselője, az emberi jogi bizottság tagja. az összeállítást Havran Kati készítette. 501706170935;Meleg_NemethGabriella_PfundtnerEdit_HavranKati;HhRsz_Vasik Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Ezt követően Mózes Szabolcs politikai elemzővel és Lakner Zoltán, a 168 óra főszerkesztő-helyettesével beszélgetett politikáról és szexuális orinetáltságról  Vasik János. MozesSzabolcs_LaknerZoltan_Vasik Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


AntonMatvon.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame